Koop een toestel

Bekijk ons assortiment vakkundig gerenoveerde mobiele telefoons en vind degene die bij u past… en bij uw budget.

Verkoop uw oud toestel!

Met de winkel van EA Telecom heb je nu een plek waar je daadwerkelijk geld kunt krijgen voor je oude telefoon – Ontvang direct contant geld.

Ruil uw oud toestel in

Als uw telefoon verouderd is, ruil hem in. Als uw telefoon te ingewikkeld is, ruil hem om. Met het inruilprogramma van EA Telecom zijn de keuzes aan u.

Koop, verkoop of ruil

Wilt u uw telefoon niet repareren? Wilt u gewoon het nieuwste gadget? Kopen. Verkopen. Omruilen.

mobile-phone-1595784_1280(1)

Heeft u een telefoonkerkhof in uw rommellade? Een oude tablet, e-reader of muziekspeler die alleen maar waardevolle opslagruimte in beslag neemt? Wij zijn hier om u te helpen die oude apparaten direct in contant geld om te zetten!

Breng ons uw oud toestel, en we kopen het direct voor contant geld. Wanneer we deze gebruikte apparaten ontvangen, zal ons deskundige reparatieteam ze renoveren naar een kwaliteit als nieuw, met behulp van OEM-onderdelen. Vervolgens verkopen we ze rechtstreeks aan het publiek, zonder tussenpersoon!

Dus of u nu uw apparaat wilt verkopen, inruilen of een gebruikte apparaat wilt kopen, kom naar EA Telecom voor een mooie deal!

0 +

Toestellen gekocht

0 %

Tevreden klanten

0 %

Gebruik originele onderdelen
Fast Pay

Word snel betaald wanneer u uw toestel komt inleveren!

We zullen u binnen 3 werkdagen betalen nadat we uw mobiele telefoon, tablet, smartwatch of fitnesstracker hebben ontvangen. Pas uw verzend- en betalingsmethoden aan om uw betalingsdatum te schatten met behulp van onze FastPay Forecaster.

30 Day Price Lock

Zet uw toestelprijs 30 dagen vast!

De waarde van mobiele telefoons en andere apparaten daalt natuurlijk na verloop van tijd (vooral rond de release van nieuwe Samsungs of iPhones). Onze oplossing is een SmartFix 30-dagen prijsgarantie. Dit zorgt ervoor dat u de opgegeven waarde van uw apparaat ontvangt, zolang we het binnen 30 dagen ontvangen.

No Risk

Uw toestel verkoop is risicovrij bij EA Telecom!

Net als in elke andere goede relatie, geloven we dat eerlijkheid het beste beleid is. Als we om welke reden dan ook niet op één lijn zitten over de waarde van een item dat u naar ons stuurt, kunt u het kosteloos terugvragen.